Web design Cluj Napoca. Preturile afisate sunt exprimate in EURO si nu se adauga TVA. Plata se face in RON, la cursul zilei in care se emite factura, conform BNR.
web design cluj, seo cluj, marketing cluj, advertising cluj, branding cluj, logo design cluj, identitate vizuala cluj, publicitate cluj, hosting cluj Web design & Development      Marketing      Domenii web & Hosting      Securitate
Home      Portofoliu 0743 650 284
Home   /   Servicii   /   Marketing
Marketing
Lansare de produs/serviciu, promotii
Afla ce produse sau servicii se cer, cat este dispusa lumea sa plateasca, care este oferta si performanta concurentei, astfel incat sa intri pregatit pe piata.
O lansare pregatita si pusa la punct in prealabil iti poate economisi capital, timp si efort.
DE LA 1200 €
Monitorizare vizitatori website
Este necesar stiudiul constant al comportamentului vizitatorilor pe website-ul tau pentru a intelege ce functioneaza, ce necesita imbunatatiri si ce incurca.
Surse de trafic/demografie
Cum ajung vizitatorii pe website, cand il acceseaza, din ce surse provin si sunt cu adevarat ei potentialii clienti ?
UX - User experience
Aflta ce pagini sunt vizitate, cat timp petrece vizitatorul pe website, ce informatii prezinta interes si cat de accesibile sunt acestea, pentru a adapta continutul si structura website-ului.
DE LA 100 €/LUNA
SEO cluj
Optimizare onpage & offpage pentru o pozitionare favorabila in rezultatele motoarelor de cautare. Prin optimizarea SEO cluj corecta web design clujsite-ului, acesta este gasit cu usurinta de clientii tai, fiind cea mai eficienta modalitate de promovare.
Audit SEO
Analiza competitiei, interogarea motoarelor de cautare si interpretarea rezultatelor, in vederea crearii unui raport relevant in vederea alegerii cuvintelor cheie eficiente pentru optimizarea SEO cluj, evitand astfel investirea timpului si a costurilor suplimentare in termeni neperformanti.
DE LA 100 €
Optimizare SEO cluj
Optimizarea propriuzisa a web design clujsite-ului prin injectarea cuvintelor cheie in codul acestuia, formularea corecta a continutului si a permalink-urilor corespunzatoare, crearea constanta de backlink-uri, inscrierea in directoarele web design cluj si indexarea eficienta in motoarele de cautare.
PRET LA CERERE
ADVERTISING cluj
Vizibilitate in toata Romania, prin reteaua proprie de platforme web design cluj si publicatii online. Spre deosebire de publicitatea traditionala, outdoor sau print, cea web design cluj ofera posibilitatea masurarii eficientei campaniilor prin contorizarea numarului de afisari si de click-uri pe bannerele publicitare.
Afisare banner web design cluj cu link
Afisarea bannerelor publicitare pe toate paginile web design clujsite-urilor din reteaua noastra, in format desktop cat si mobile, cu contorizarea numarului de afisari si click-uri.
DE LA 150 €/LUNA
Concept si executie banner web design cluj
Design grafic pentru bannerele web design cluj plasate, in toate dimensiunile necesare, respectand manualul de identitate cluj
GRATUIT
SOCIAL MEDIA marketing cluj
Platformele de social media marketing cluj sunt o extensie a webdesign clujsite-ului tau si unelte perfecte atat de promovare cat si de comunicare cu potentialii clienti.
Facebook, Instagram, Tik Tok, Twitter si Youtube sunt un must-have pentru orice business, iar comunitatile pe care le vei forma pe acestea sunt extrem de valoroase.
DE LA 100 €/LUNA
Urmareste-ne pe  
Sitemap
Home
Portofoliu web design cluj
Contact
Servicii
Web design cluj & development
Marketing cluj
Domenii web design cluj & Hosting cluj
Securitate
Web design & development
Web design clujsite de prezentare
Magazin online
Aplicatii Custom/CMS/CRM/Mobile
Administrare web design cluj
Marketing
Lansare de produs/serviciu/ promotii
Monitorizare vizitatori web design clujsite
Optimizare SEO cluj
Advertising cluj
Social Media Marketing cluj
Domenii web & Hosting
Hosting cluj
Domenii web design cluj
Securitate
Cod securizat
Back-up
Platforme web design cluj
Foodplace
Webagro
Hotel Hub
Gym Tracker
Friendbox
We Talk
Jobassist
Shareauto
Property Now
Sintetice
© 2023 Web design clujassist Consulting SRL
Web design Cluj Napoca